Zaloguj się i zweryfikuj, aby zobaczyć ceny oraz otrzymać rabaty
Słodycze i przekąski

Bezglutenowa mieszanka do ciasta biszkoptowego 200g Celiko

Bezglutenowe ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina).
Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce – już w 1984 roku - uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych ciast i chlebów dla osób na dietach eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii .

EAN: 5900038001046
Producent: Celiko

Status: dostępny od zaraz
Dostępność: 118

Bezglutenowa mieszanka do ciasta

biszkoptowego 200g Celiko 

 

Celiko to polska firma zajmująca się produkcją certyfikowanych produktów bezglutenowych od 1982 roku. Ciasta i chleby do wypiekania CELIKO to mieszanki produkowane z wysokiej jakości składników, zgodnie z reżimem produkcyjnym gwarantującym deklarowany skład czynników alergennych (np. gluten i fenyloalanina). Firma CELIKO jako pierwsza firma w Polsce uruchomiła produkcję pełnej gamy mieszanek dietetycznych chleba i ciast dla diet eliminacyjnych w tym celiakii i fenyloketonurii - już w 1984 roku. Koncentrat ciasta drożdżowego w proszku służy do przygotowywania słodkich ciast drożdżowych, babek, drożdżówkę, pączków i racuchów. 

 

 ✔︎ Produkt bezglutenowy

 ✔︎ Odpowiedni dla wegan i wegetarian

 ✔︎ Szybki i łatwy w przygotowani 

 

Składniki:

skrobia ziemniaczana, skrobia kukurydziana, cukier.

Może zawierać: sojęmleko i ich produkty pochodne.

 

Wartość odżywcza (w 100 g produktu): 

Wartość 

energetyczna:

1526 kJ / 365  kcal

Tłuszcz: 

0 g, w tym kwasy tłuszczowe

nasycone 0 g

Węglowodany: 

89 g, w tym cukry 39 g

Białko: 

0 g

Sól: 

0,01 g

 

Sposób przechowywania:

przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Kraj pochodzenia:

Polska

Waga: 200 g

______________________________________________