Fasola ala po bretońsku 480 g Primavika
Fasolka ala po Bretońsku marki Primavika to świetny pomysł na pożywny posiłek. Podgrzaną fasolkę a’la po bretońsku podawać możecie samodzielnie lub w towarzystwie świeżego pieczywa, bądź ziemniaczanego puree.
Fasolka ala po Bretońsku to jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100% roślinnej. Teraz możesz odkryć na nowo smak tej wyjątkowej potrawy. W dodatku bez godzin spędzonych w kuchni!
Podstawowym składnikiem tego dania jest oczywiście fasola. Warto wspomnieć, że jest ona znakomitym źródłem pełnowartościowego białka. Posiada także duże ilości witamin takich jak witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, a także witamina A, E oraz K. We wnętrzu fasoli znajdują się także znaczne ilości fosforu, potasu i wapnia. Oprócz fasoli bazę potrawy stanowią pomidory, które są znakomitym źródłem sodu i potasu. Kiełbasę i boczek zastąpiliśmy autorsko przygotowanym roślinnym białkiem, które wraz z odpowiednio dobranymi przyprawami i pozostałymi składnikami składają się na całość tego wyjątkowego dania. Rozsmakuj się w fasoli a’la po bretońsku, która z pewnością zaskoczy Cię swoim wyrazistym, pysznym smakiem.
EAN: 5900672302691
Producent: Primavika
Fasola ala po bretońsku 480 g Primavika
Fasolka ala po Bretońsku marki Primavika to świetny pomysł na pożywny posiłek. Podgrzaną fasolkę a’la po bretońsku podawać możecie samodzielnie lub w towarzystwie świeżego pieczywa, bądź ziemniaczanego puree.
Fasolka ala po Bretońsku to jedno z najpopularniejszych dań kuchni polskiej teraz dostępne także w wersji 100% roślinnej. Teraz możesz odkryć na nowo smak tej wyjątkowej potrawy. W dodatku bez godzin spędzonych w kuchni!
Podstawowym składnikiem tego dania jest oczywiście fasola. Warto wspomnieć, że jest ona znakomitym źródłem pełnowartościowego białka. Posiada także duże ilości witamin takich jak witamina C, tiamina, ryboflawina, niacyna, witamina B6, kwas foliowy, a także witamina A, E oraz K. We wnętrzu fasoli znajdują się także znaczne ilości fosforu, potasu i wapnia. Oprócz fasoli bazę potrawy stanowią pomidory, które są znakomitym źródłem sodu i potasu. Kiełbasę i boczek zastąpiliśmy autorsko przygotowanym roślinnym białkiem, które wraz z odpowiednio dobranymi przyprawami i pozostałymi składnikami składają się na całość tego wyjątkowego dania. Rozsmakuj się w fasoli a’la po bretońsku, która z pewnością zaskoczy Cię swoim wyrazistym, pysznym smakiem.
Skład:
Wartość odżywcza (w 100 g produktu):
Wartość energetyczna: | 448 kJ / 106 kcal |
Tłuszcz: | 0,9 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 0 g |
Węglowodany: | 17 g, w tym cukry 4,1 g |
Błonnik: | 3,3 g |
Białko: | 6,1 g |
Sól: | 0,68 g |
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze pokojowej. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Spożyć w ciągu 3 dni.
Masa netto:
480 g
______________________________________________