Kakao w proszku
Orzeszek
Kakao, naturalne, niealkalizowane, o obniżonej zawartości tłuszczu 10-12 %, pochodzi z nasion owoców kakaowca, drzewa rosnącego dziko w lasach równikowych północnej części Ameryki Południowej i w Ameryce Środkowej, dziś uprawiane również w krajach Afryki i Azji.
To idealny produkt na chłodne dni, który jako gorący napój poprawia humor i rozgrzewa, zaś w postaci drobnego proszku jest doskonałym dodatkiem do różnych wypieków i deserów.
✔ Gwarancja jakości
Kraj pochodzenia:
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Wartość odżywcza (w 100 g produktu):
Wartość energetyczna: | 1884 kJ / 450 kcal |
Tłuszcz: | 10 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: | 0 g |
Węglowodany: | 60 g, w tym cukry 0 g |
Białko: | 20 g |
Błonnik: | 20 g |
Sól: | 0 g |
Masa netto:
200 g
Produkt pakowany jest w opakowanie ze struną, co pozwala na zachowanie jego długiej świeżości, gdyż można takie opakowanie wielokrotnie otwierać i zamykać.
NA TERENIE ZAKŁADU UŻYWANE SĄ ORZECHY, SEZAM, SOJA, GORCZYCA, SELER ORAZ ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN
______________________________________________
Podstawowe | |
Gramatura: | 1 kg |