Ocet ryżowy 5% 250 g Naturo
Ocet o ryżowy
5% Naturo 250 ml
Ocetryżowy powstaje w procesie fermentacji ryżu.
Niezwykle ważny produkt kuchni azjatyckiej: używany do przyrządzania sushi – wzmacnia smak rolek, dodaje aromatu i smaku.
Naturo Ocet ryżowy 5% z powodzeniem może zastąpić nawet ocet winny.
Przechowywanie:
przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
Opakowaniu zbiorcze: 6 sztuk.
Pojemnośc netto: 250 ml
EAN: 5901761104134
Producent: Naturo
Ocet o ryżowy
5% Naturo 250 ml
Ocetryżowy powstaje w procesie fermentacji ryżu.
Niezwykle ważny produkt kuchni azjatyckiej: używany do przyrządzania sushi – wzmacnia smak rolek, dodaje aromatu i smaku.
Naturo Ocet ryżowy 5% z powodzeniem może zastąpić nawet ocet winny.
Przechowywanie:
przechowywać w chłodnym i zacienionym miejscu, po otwarciu przechowywać w lodówce.
Opakowaniu zbiorcze: 6 sztuk.
Pojemnośc netto: 250 ml