Zaloguj się i zweryfikuj, aby zobaczyć ceny oraz otrzymać rabaty
AGAR
Orzeszek
✔ Gwarancja jakości
Agar substancja roślinna zastępująca żelatynę. Nie ma koloru, smaku ani zapachu. W stosunku do smaku/zapachu potraw jest neutralna.
Kraj pochodzenia:
Hiszpania
Sposób użycia:
1 łyżeczkę agaru zmieszać z suchymi składnikami w 0,5 litrze zimnego płynu. Ciągle mieszając doprowadzić do wrzenia i gotować przez 1-2 minuty, a następnie odstawić w chłodne miejsce.
Polecany do dań wegetariańskich.
Agar w proszku rozpuszczamy w zimnych płynach.
Przechowywanie:
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
NA TERENIE ZAKŁADU UŻYWANE SĄ ORZECHY, SEZAM, SOJA, GORCZYCA, SELER ORAZ ZBOŻA ZAWIERAJĄCE GLUTEN
______________________________________________
Podstawowe | |
Gramatura: | 100 g |