Zaloguj się i zweryfikuj, aby zobaczyć ceny oraz otrzymać rabaty
Octy

Ocet nieklarowany z Czarnej porzeczki Specjały spod Strzechy 250 ml

Octy firmy Specjały spod Strzechy powstają w procesie naturalnej i długotrwałej fermentacji, nie są one aromatyzowane w żadnym stopniu. Dojrzewają przez okres od trzech miesięcy, nawet do roku (w zależności od rodzaju), zanim zostają zabutelkowane.

 

EAN: 5907694928151
Producent: SPECJAŁY SPOD STRZECHY

Status: dostępny od zaraz
Dostępność: 16

Ocet nieklarowany z Czarnej porzeczki 250 ml

Specjały spod Strzechy 


 

Ocet z Czarnej Porzeczki od marki Specjały spod Strzechy to wyrazisty i aromatyczny produkt, powstający na bazie fermentacji naturalnych owoców czarnej porzeczki. Dzięki starannemu procesowi wytwarzania i użyciu wyłącznie naturalnych składników, ocet ten zachowuje pełnię smaku oraz prozdrowotnych właściwości owoców.

Charakterystyka:

  • Smak i aromat: Ocet z czarnej porzeczki charakteryzuje się głębokim, owocowym smakiem z wyraźną, kwaskowatą nutą typową dla porzeczek. Jego aromat jest intensywnie owocowy i świeży.

Zastosowanie:

  • Kulinaria: Doskonały do sałatek, sosów, marynat i dressingów. Świetnie komponuje się z czerwonym mięsem, dziczyzną i serami, nadając im wyrazistości. Można go również dodawać do deserów, aby przełamać słodkość i nadać potrawom wyjątkowy charakter.
  • Zdrowie: Ocet z czarnej porzeczki jest bogaty w witaminę C oraz antyoksydanty. Może wspierać układ odpornościowy, działać przeciwzapalnie i wspomagać procesy trawienne.

Cechy produktu:

  • Naturalny proces fermentacji
  • Bez sztucznych konserwantów i barwników
  • Wyrazisty owocowy smak z bogatymi właściwościami zdrowotnymi

Ocet z Czarnej Porzeczki to produkt dla osób ceniących intensywne smaki oraz zdrowotne właściwości naturalnych składników. Sprawdzi się w codziennej kuchni, dodając daniom charakteru i wyjątkowego aromatu.

Skład:

  •  woda
  • owoce czarnej porzeczki (45%)
  • cukier 

 

Masa netto: 250 ml.

Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze pokojowej w suchym i zaciemnionym miejscu. Po otwarciu w lodówce.