Zaloguj się i zweryfikuj, aby zobaczyć ceny oraz otrzymać rabaty
Produkty sojowe

Tofu z koperkiem 250g Pro Soya

Tofu powstaje z soi, a dokładniej z jej ziaren. Jest w naturalny sposób bezglutenowa i nie zawiera laktozy. Tofu jest wegańskie, ale warto włączyć je nie tylko do diety roślinnej. Tofu z dodatkiem koperku zyskuje ciekawy, świeży smak. Tofu marki Prosoya powstaje z hodowanej w Polsce soi, która nie jest modyfikowana genetycznie. Produkty Prosoya nie zawierają konserwantów ani sztucznych lub zbędnych wypełniaczy.

EAN: 5902375300646
Producent: Pro Soya

Status: dostępny na zamówienie
Dostępność: 0

Tofu z koperkiem 250g

Pro Soya

 

✔︎ Odpowiedni dla WEGAN.

✔︎ Super food.

✔︎ Wysoka zawartość białka.

✔︎ Bez laktozy.

  

Tofu powstaje z soi, a dokładniej z jej ziaren. Jest w naturalny sposób bezglutenowa i nie zawiera laktozy. Tofu jest wegańskie, ale warto włączyć je nie tylko do diety roślinnej. Tofu z dodatkiem koperku zyskuje ciekawy, świeży smak. Tofu marki Prosoya powstaje z hodowanej w Polsce soi, która nie jest modyfikowana genetycznie. Produkty Prosoya nie zawierają konserwantów ani sztucznych lub zbędnych wypełniaczy.

 

Sposób użycia/Zastosowanie:

między innymi do bezpośredniego spożycia z pieczywem, do sałatek, do obiadu zamiast ziemniaków, smażone w panierce zamiast kotletów, pieczone lub duszone w sosie.   

 

Skład:  

ziarno soi (87%), koperek (3%), sok z cytryny, kwas cytrynowy: kwas, woda, sól.

 

Sposób przechowywania:

przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w temperaturze chłodniczej do 3 dni.

 

Kraj pochodzenia:

Polska

 

Wartość odżywcza (w 100 g ugotowanego produktu): 

Wartość 

energetyczna:

601 kJ / 144 kcal

Tłuszcz: 

8,5 g, w tym kwasy tłuszczowe

nasycone 1,4 g

Węglowodany: 

0,8 g, w tym cukry 0,4 g

Błonnik:

1,0 g

Białko: 

15,6 g

Sól: 

0,8 g

   

Masa netto: 

250 g

______________________________________________