Tofu z koperkiem 250g Pro Soya
Tofu powstaje z soi, a dokładniej z jej ziaren. Jest w naturalny sposób bezglutenowa i nie zawiera laktozy. Tofu jest wegańskie, ale warto włączyć je nie tylko do diety roślinnej. Tofu z dodatkiem koperku zyskuje ciekawy, świeży smak. Tofu marki Prosoya powstaje z hodowanej w Polsce soi, która nie jest modyfikowana genetycznie. Produkty Prosoya nie zawierają konserwantów ani sztucznych lub zbędnych wypełniaczy.
EAN: 5902375300646
Producent: Pro Soya
Tofu z koperkiem 250g
Pro Soya
✔︎ Odpowiedni dla WEGAN.
✔︎ Super food.
✔︎ Wysoka zawartość białka.
✔︎ Bez laktozy.
Tofu powstaje z soi, a dokładniej z jej ziaren. Jest w naturalny sposób bezglutenowa i nie zawiera laktozy. Tofu jest wegańskie, ale warto włączyć je nie tylko do diety roślinnej. Tofu z dodatkiem koperku zyskuje ciekawy, świeży smak. Tofu marki Prosoya powstaje z hodowanej w Polsce soi, która nie jest modyfikowana genetycznie. Produkty Prosoya nie zawierają konserwantów ani sztucznych lub zbędnych wypełniaczy.
Sposób użycia/Zastosowanie:
między innymi do bezpośredniego spożycia z pieczywem, do sałatek, do obiadu zamiast ziemniaków, smażone w panierce zamiast kotletów, pieczone lub duszone w sosie.
Skład:
Sposób przechowywania:
przechowywać w temperaturze otoczenia. Po otwarciu przechowywać w temperaturze chłodniczej do 3 dni.
Kraj pochodzenia:
Polska
Wartość odżywcza (w 100 g ugotowanego produktu):
Wartość energetyczna: | 601 kJ / 144 kcal |
Tłuszcz: | 8,5 g, w tym kwasy tłuszczowe nasycone 1,4 g |
Węglowodany: | 0,8 g, w tym cukry 0,4 g |
Błonnik: | 1,0 g |
Białko: | 15,6 g |
Sól: | 0,8 g |
Masa netto:
250 g
______________________________________________